Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Identity

21/01/2015 | Flixfilm

Identity på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Mystery, Thriller
Instruktion: James Mangold
Skuespillere: John Cusack, Ray Liotta, Amanda Peet
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En flok mennesker, der ikke kender hinanden, strander på et øde ørkenmotel under en storm, og inden længe bliver de mål for en vanvittig morder.

Identity havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Identity på YouTube.Se Identity på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Identity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Identity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Identity, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Identity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar