Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Identity

21/01/2015 | Flixfilm

Se Identity på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: James Mangold
Skuespillere: John Cusack, Ray Liotta, Amanda Peet, John Hawkes
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En flok mennesker, der ikke kender hinanden, strander på et øde ørkenmotel under en storm, og inden længe bliver de mål for en vanvittig morder.


Se Identity på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Identity havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Identity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Identity:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Identity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Identity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar