Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » If Anything Happens I Love You

If Anything Happens I Love You

20/11/2020 | Flixfilm

Se If Anything Happens I Love You på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Short, Drama
Instruktør: Michael Govier, Will McCormack
Skuespillere: N/A
Spilletid: 12 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Et forældrepar i sorg bevæger sig i et følelsesmæssigt tomrum, efter de har mistet et barn i et tragisk skoleskyderi.Se If Anything Happens I Love You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


If Anything Happens I Love You havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om If Anything Happens I Love You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til If Anything Happens I Love You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at If Anything Happens I Love You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til If Anything Happens I Love You

  1. Michael - kl. 21:15, 20-11-2020:

    Mere af den slags, tak. Kneb en tåre undervejs…

    Skriv kommentar