Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » If Anything Happens I Love You

If Anything Happens I Love You

20/11/2020 | Flixfilm

If Anything Happens I Love You på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Short, Drama
Instruktion: Michael Govier, Will McCormack
Skuespillere: Muneer Lyati
Spilletid: 13 min
Land: United States
Sprog: None
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Et forældrepar i sorg bevæger sig i et følelsesmæssigt tomrum, efter de har mistet et barn i et tragisk skoleskyderi.

If Anything Happens I Love You havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til If Anything Happens I Love You på YouTube.Se If Anything Happens I Love You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om If Anything Happens I Love You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at If Anything Happens I Love You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame If Anything Happens I Love You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til If Anything Happens I Love You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til If Anything Happens I Love You

  1. Michael - kl. 21:15, 20-11-2020:

    Mere af den slags, tak. Kneb en tåre undervejs…

Skriv kommentar