Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » If Beale Street Could Talk

If Beale Street Could Talk

27/11/2020 | Flixfilm

If Beale Street Could Talk på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Barry Jenkins
Skuespillere: KiKi Layne, Stephan James, Regina King
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Scenen er sat i Harlem i 70'erne, hvor den gravide Tish kæmper for at bevise, at hendes fængslede kæreste, Fonny, er uskyldig.

If Beale Street Could Talk havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til If Beale Street Could Talk på YouTube.Se If Beale Street Could Talk på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om If Beale Street Could Talk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at If Beale Street Could Talk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame If Beale Street Could Talk, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til If Beale Street Could Talk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar