Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » If I Hadn’t Met You

If I Hadn’t Met You

15/03/2019 | Flixfilm

Se If I Hadn’t Met You på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Ægtemanden og familiefaren Eduard, som mister sin familie i en tragisk ulykke, rejser til paralleluniverser for at lede efter en bedre skæbne for sin elskede hustru.


Se If I Hadn’t Met You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIf I Hadn’t Met You (Hvis jeg ikke havde mødt dig) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om If I Hadn’t Met You (Hvis jeg ikke havde mødt dig) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til If I Hadn’t Met You herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til If I Hadn’t Met You (Hvis jeg ikke havde mødt dig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at If I Hadn’t Met You (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar