Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » If I Hadn’t Met You

If I Hadn’t Met You

15/03/2019 | Flixfilm

If I Hadn’t Met You på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ægtemanden og familiefaren Eduard, som mister sin familie i en tragisk ulykke, rejser til paralleluniverser for at lede efter en bedre skæbne for sin elskede hustru.

If I Hadn’t Met You (Hvis jeg ikke havde mødt dig) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til If I Hadn’t Met You på YouTube.Se If I Hadn’t Met You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om If I Hadn’t Met You (Hvis jeg ikke havde mødt dig) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at If I Hadn’t Met You (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame If I Hadn’t Met You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til If I Hadn’t Met You (Hvis jeg ikke havde mødt dig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar