Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » If I Hadn’t Met You

If I Hadn’t Met You

15/03/2019 | Ingen kommentarer

Se If I Hadn’t Met You på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Ægtemanden og familiefaren Eduard, som mister sin familie i en tragisk ulykke, rejser til paralleluniverser for at lede efter en bedre skæbne for sin elskede hustru.


Se If I Hadn’t Met You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


If I Hadn’t Met You (Hvis jeg ikke havde mødt dig) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om If I Hadn’t Met You (Hvis jeg ikke havde mødt dig) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til If I Hadn’t Met You herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til If I Hadn’t Met You (Hvis jeg ikke havde mødt dig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at If I Hadn’t Met You (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar