Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » If I Stay

If I Stay

04/05/2016 | Flixfilm

Se If I Stay på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Fantasy, Music, Romance, Sci-Fi
Instruktør: R.J. Cutler
Skuespillere: Chloë Grace Moretz, Mireille Enos, Jamie Blackley, Joshua Leonard
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Efter en tragisk bilulykke oplever et 17-årigt musikalsk talent i koma en ud-af-kroppen-oplevelse og må træffe en svær beslutning om sit liv.


Se If I Stay på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


If I Stay havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om If I Stay ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til If I Stay:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til If I Stay er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at If I Stay stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar