Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » If I Stay

If I Stay

04/05/2016 | Flixfilm

If I Stay på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Fantasy, Music
Instruktion: R.J. Cutler
Skuespillere: Chloë Grace Moretz, Mireille Enos, Jamie Blackley
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Efter en tragisk bilulykke oplever et 17-årigt musikalsk talent i koma en ud-af-kroppen-oplevelse og må træffe en svær beslutning om sit liv.

If I Stay havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til If I Stay på YouTube.Se If I Stay på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om If I Stay ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at If I Stay stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame If I Stay, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til If I Stay er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar