Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

If Only

28/10/2022 | Flixfilm

If Only på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Megan Montaner, Miquel Fernández, Irina Bravo
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Efter ti års skuffende ægteskab kæmper Emma med at holde det ud – indtil hun får en utrolig mulighed for at leve de sidste ti år om igen.

If Only (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til If Only på YouTube.Se If Only på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om If Only (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at If Only (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame If Only, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til If Only er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar