Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » III – The Ritual

III – The Ritual

01/07/2016 | Flixfilm

Se III – The Ritual på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: George Lucas
Skuespillere: Ewan McGregor, Natalie Portman, Hayden Christensen, Ian McDiarmid
Spilletid: 140 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Ayia er desperat efter at redde sin døende søster og får hjælp af en præst, der udsætter dem for en rystende rejse gennem deres underbevidsthed.


Se III – The Ritual på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIII – The Ritual havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om III – The Ritual ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til III – The Ritual herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til III – The Ritual er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at III – The Ritual stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar