Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Il colosso di Rodi

Il colosso di Rodi

22/01/2022 | Flixfilm

Il colosso di Rodi på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I antikkens Grækenland ankommer en krigshelt til Rhodos og bliver involveret i oprøret mod den tyranniske konge.

Il colosso di Rodi havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Il colosso di Rodi på YouTube.Se Il colosso di Rodi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Il colosso di Rodi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Il colosso di Rodi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Il colosso di Rodi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Il colosso di Rodi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar