Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Il console italiano

Il console italiano

03/06/2021 | Flixfilm

Il console italiano på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Drama
Instruktion: Antonio Falduto
Skuespillere: Giuliana de Sio, Lira, Anna Galiena
Spilletid: 90 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Da en kvinde søger efter sin partner med hjælp fra den italienske konsul i Cape Town, afsløres et net af korruption og menneskehandel.

Il console italiano havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Il console italiano på YouTube.Se Il console italiano på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Il console italiano ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Il console italiano stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Il console italiano, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Il console italiano er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar