Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Il Giorno Più Corto

Il Giorno Più Corto

29/04/2021 | Flixfilm

Se Il Giorno Più Corto på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En siciliansk gadesælger og hans klodsede familiemedlem slutter sig til den italienske hær og kæmper ved frontlinjen i første verdenskrig.

Il Giorno Più Corto havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Il Giorno Più Corto på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Il Giorno Più Corto ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Il Giorno Più Corto stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Il Giorno Più Corto, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Il Giorno Più Corto er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar