Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Il Giovane Favoloso

Il Giovane Favoloso

15/12/2017 | Flixfilm

Se Il Giovane Favoloso på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den italienske digter og filosof Giacomo Leopardi kæmper med et dårligt helbred, men han finder alligevel styrken til at leve et ekstraordinært liv.


Se Il Giovane Favoloso på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIl Giovane Favoloso havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Il Giovane Favoloso ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Il Giovane Favoloso herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Il Giovane Favoloso er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Il Giovane Favoloso stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar