Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Il Giovane Favoloso

Il Giovane Favoloso

15/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Il Giovane Favoloso på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den italienske digter og filosof Giacomo Leopardi kæmper med et dårligt helbred, men han finder alligevel styrken til at leve et ekstraordinært liv.


Se Il Giovane Favoloso på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Il Giovane Favoloso havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Il Giovane Favoloso ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Il Giovane Favoloso herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Il Giovane Favoloso er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Il Giovane Favoloso stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar