Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Il Mondo Sulle Spalle

Il Mondo Sulle Spalle

22/04/2021 | Flixfilm

Se Il Mondo Sulle Spalle på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Nicola Campiotti
Skuespillere: Giuseppe Fiorello, Sara Zanier, Andrea Pennacchi, Stefano Rossi Giordani
Spilletid: 100 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En mand, som har en syg baby, bliver sammen med 300 andre ansatte fyret fra sit job, men sværger, at han vil redde dem alle ved at købe virksomheden, der fyrede ham.

Il Mondo Sulle Spalle havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Il Mondo Sulle Spalle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Il Mondo Sulle Spalle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Il Mondo Sulle Spalle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Il Mondo Sulle Spalle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Il Mondo Sulle Spalle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar