Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Il Nostro Papa

Il Nostro Papa

30/06/2021 | Flixfilm

Se Il Nostro Papa på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Tiziana Lupi, Marco Spagnoli
Skuespillere: Manu Fernandez, Iago Garcia, Marcelo Saltal
Spilletid: 72 min
Land: Argentina, Italy
Sprog: Spanish, Italian
IMDb-karakter: N/A

Handling: For at forberede sig til sin filmrolle som manden, der blev pave Frans, rejser en skuespiller fra Genoa til Rom i sin søgen efter den religiøse leders oprindelse.

Il Nostro Papa havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Il Nostro Papa på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Il Nostro Papa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Il Nostro Papa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Il Nostro Papa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Il Nostro Papa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar