Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Il padre di famiglia

Il padre di famiglia

21/04/2021 | Flixfilm

Se Il padre di famiglia på Netflix

Indspilningsår: 1967
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Nanni Loy
Skuespillere: Nino Manfredi, Leslie Caron, Claudine Auger, Ugo Tognazzi
Spilletid: 110 min
Land: Italy, France
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: To arkitekter bliver forelskede og gifter sig. De er begge socialt progressive, men opdager, at deres forhold ændrer sig, efter de får børn.

Il padre di famiglia havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Il padre di famiglia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Il padre di famiglia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Il padre di famiglia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Il padre di famiglia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Il padre di famiglia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar