Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Il Processo

Il Processo

10/04/2020 | Flixfilm

Se Il Processo på Netflix

Indspilningsår: 1978
Genre: Drama
Instruktør: Luigi Di Gianni
Skuespillere: Paolo Graziosi, Pier Luigi Zollo, Paolo Lombardi, Edoardo Torricella
Spilletid: 180 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Et mord påvirker en offentlig anklager, der har forbindelse til ofret, en advokat, der leder efter en karrierefremmende sag og en mistænkt, der nægter sig skyldig.

Il Processo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Il Processo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Il Processo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Il Processo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Il Processo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Il Processo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar