Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Il Ragazzo Che Sorride

Il Ragazzo Che Sorride

03/06/2021 | Flixfilm

Il Ragazzo Che Sorride på Netflix

Produktionsår: 1969
Genre: Comedy, Music
Instruktion: Aldo Grimaldi
Skuespillere: Al Bano, Susanna Martinková, Nino Taranto
Spilletid: 103 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En arbejdsmulighed fører en ung italiensk ingeniør til Kenya, men den lange afstand mellem ham og hans kone får ham til at sætte spørgsmålstegn ved hendes loyalitet.

Il Ragazzo Che Sorride havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Il Ragazzo Che Sorride på YouTube.Se Il Ragazzo Che Sorride på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Il Ragazzo Che Sorride ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Il Ragazzo Che Sorride stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Il Ragazzo Che Sorride, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Il Ragazzo Che Sorride er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar