Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Il Sindaco Pescatore

Il Sindaco Pescatore

22/04/2021 | Flixfilm

Se Il Sindaco Pescatore på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Maurizio Zaccaro
Skuespillere: Sergio Castellitto, Anna Ferruzzo, Renato Carpentieri, Teresa Saponangelo
Spilletid: 104 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I dette drama baseret på en sand historie bliver en miljøbevidst fisker valgt som borgmester i sin korrupte kystby og begynder en kampagne mod narko og kriminalitet.

Il Sindaco Pescatore havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Il Sindaco Pescatore på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Il Sindaco Pescatore ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Il Sindaco Pescatore stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Il Sindaco Pescatore, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Il Sindaco Pescatore er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar