Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iliza Shlesinger: Confirmed Kills

Iliza Shlesinger: Confirmed Kills

23/09/2016 | Flixfilm

Iliza Shlesinger: Confirmed Kills på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktion: Bobcat Goldthwait
Skuespillere: Iliza Shlesinger
Spilletid: 77 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Standupkomikeren tackler tv's "Shark Tank", hvad det vil sige at være kvinde, og hvordan man håndterer den lovløse festabe, der bor i os alle.

Iliza Shlesinger: Confirmed Kills havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Iliza Shlesinger: Confirmed Kills på YouTube.Se Iliza Shlesinger: Confirmed Kills på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Iliza Shlesinger: Confirmed Kills ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iliza Shlesinger: Confirmed Kills stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iliza Shlesinger: Confirmed Kills, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iliza Shlesinger: Confirmed Kills er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar