Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iliza Shlesinger: Confirmed Kills

Iliza Shlesinger: Confirmed Kills

23/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Iliza Shlesinger: Confirmed Kills på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Bobcat Goldthwait
Skuespillere: Iliza Shlesinger
Spilletid: 77 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Standupkomikeren tackler tv's "Shark Tank", hvad det vil sige at være kvinde, og hvordan man håndterer den lovløse festabe, der bor i os alle.


Se Iliza Shlesinger: Confirmed Kills på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Iliza Shlesinger: Confirmed Kills havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Iliza Shlesinger: Confirmed Kills ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Iliza Shlesinger: Confirmed Kills herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Iliza Shlesinger: Confirmed Kills er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iliza Shlesinger: Confirmed Kills stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar