Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iliza Shlesinger: Confirmed Kills

Iliza Shlesinger: Confirmed Kills

23/09/2016 | Flixfilm

Se Iliza Shlesinger: Confirmed Kills på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Bobcat Goldthwait
Skuespillere: Iliza Shlesinger
Spilletid: 77 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Standupkomikeren tackler tv's "Shark Tank", hvad det vil sige at være kvinde, og hvordan man håndterer den lovløse festabe, der bor i os alle.


Se Iliza Shlesinger: Confirmed Kills på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIliza Shlesinger: Confirmed Kills havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Iliza Shlesinger: Confirmed Kills ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Iliza Shlesinger: Confirmed Kills herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Iliza Shlesinger: Confirmed Kills er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iliza Shlesinger: Confirmed Kills stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar