Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iliza Shlesinger: Elder Millennial

Iliza Shlesinger: Elder Millennial

24/07/2018 | Flixfilm

Se Iliza Shlesinger: Elder Millennial på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den nyforlovede komiker Iliza Shlesinger kigger nærmere på uomgængelige sandheder om livet ved de 35, hvor vanvittig fortiden har været, og hvad der er i vente.

Iliza Shlesinger: Elder Millennial havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Iliza Shlesinger: Elder Millennial på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Iliza Shlesinger: Elder Millennial ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iliza Shlesinger: Elder Millennial stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iliza Shlesinger: Elder Millennial, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iliza Shlesinger: Elder Millennial er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar