Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iliza Shlesinger: Elder Millennial

Iliza Shlesinger: Elder Millennial

24/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Iliza Shlesinger: Elder Millennial på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den nyforlovede komiker Iliza Shlesinger kigger nærmere på uomgængelige sandheder om livet ved de 35, hvor vanvittig fortiden har været, og hvad der er i vente.


Se Iliza Shlesinger: Elder Millennial på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Iliza Shlesinger: Elder Millennial havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Iliza Shlesinger: Elder Millennial ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Iliza Shlesinger: Elder Millennial herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Iliza Shlesinger: Elder Millennial er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iliza Shlesinger: Elder Millennial stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar