Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iliza Shlesinger: Freezing Hot

Iliza Shlesinger: Freezing Hot

23/01/2015

Se Iliza Shlesinger: Freezing Hot på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Samuel Brownfield
Skuespillere: Iliza Shlesinger
Spilletid: 71 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Den intelligente og bramfri komiker Iliza Shlesinger bruger sin vittige indgangsvinkel til den universelle kamp mellem kønnene.


Se Iliza Shlesinger: Freezing Hot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Iliza Shlesinger: Freezing Hot havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Iliza Shlesinger: Freezing Hot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Iliza Shlesinger: Freezing Hot herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Iliza Shlesinger: Freezing Hot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iliza Shlesinger: Freezing Hot stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar