Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iliza Shlesinger: Freezing Hot

Iliza Shlesinger: Freezing Hot

23/01/2015 | Flixfilm

Se Iliza Shlesinger: Freezing Hot på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Samuel Brownfield
Skuespillere: Iliza Shlesinger
Spilletid: 71 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Den intelligente og bramfri komiker Iliza Shlesinger bruger sin vittige indgangsvinkel til den universelle kamp mellem kønnene.

Iliza Shlesinger: Freezing Hot havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Iliza Shlesinger: Freezing Hot på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Iliza Shlesinger: Freezing Hot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iliza Shlesinger: Freezing Hot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iliza Shlesinger: Freezing Hot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iliza Shlesinger: Freezing Hot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar