Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iliza Shlesinger: Hot Forever

Iliza Shlesinger: Hot Forever

11/10/2022 | Flixfilm

Iliza Shlesinger: Hot Forever på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Steve Paley
Skuespillere: Iliza Shlesinger
Spilletid: 68 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Iliza er sin generations hylesjove og rørende stemme med emner lige fra tætsiddende sparkedragter til grimme bh'er, og hvorfor alle mænd har brug for en springmadras.

Iliza Shlesinger: Hot Forever havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Iliza Shlesinger: Hot Forever på YouTube.Se Iliza Shlesinger: Hot Forever på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Iliza Shlesinger: Hot Forever ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iliza Shlesinger: Hot Forever stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iliza Shlesinger: Hot Forever, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iliza Shlesinger: Hot Forever er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar