Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iliza: Unveiled

Iliza: Unveiled

19/11/2019 | Flixfilm

Iliza: Unveiled på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Her kommer bruden, og hun har masser at sige. Den nygifte Iliza Shlesinger gransker bryllupstraditionerne og bruger sit eget bryllup som punchline.

Iliza: Unveiled havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Iliza: Unveiled på YouTube.Se Iliza: Unveiled på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Iliza: Unveiled ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iliza: Unveiled stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iliza: Unveiled, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iliza: Unveiled er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar