Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iliza: Unveiled

Iliza: Unveiled

19/11/2019 | Flixfilm

Se Iliza: Unveiled på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Her kommer bruden, og hun har masser at sige. Den nygifte Iliza Shlesinger gransker bryllupstraditionerne og bruger sit eget bryllup som punchline.Se Iliza: Unveiled på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Iliza: Unveiled havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Iliza: Unveiled ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Iliza: Unveiled:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Iliza: Unveiled er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iliza: Unveiled stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar