Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I’ll Be Home for Christmas

I’ll Be Home for Christmas

16/12/2016 | Flixfilm

Se I’ll Be Home for Christmas på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: George Lucas
Skuespillere: Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman
Spilletid: 136 min
Land: United States
Sprog: English, Sanskrit
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Jackie, en distriktsadvokat og enlig mor, ser frem til at afslutte en stor sag og holde jul med sin datter, men planerne forpurres, da hendes far pludselig dukker op.

I’ll Be Home for Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se I’ll Be Home for Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I’ll Be Home for Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I’ll Be Home for Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I’ll Be Home for Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I’ll Be Home for Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar