Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Illang: The Wolf Brigade

Illang: The Wolf Brigade

19/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Illang: The Wolf Brigade på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Jee-woon Kim, Jee-woon Kim
Skuespillere: Dong-won Gang, Hyo-Joo Han, Woo-sung Jung, Han Yeri
Spilletid: 139 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: I 2029 kæmper politiets specialenhed Illang mod en terroristgruppe, der er imod genforening af de to Koreaer. Men en anden fjende lurer måske i nærheden.


Se Illang: The Wolf Brigade på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Illang: The Wolf Brigade havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Illang: The Wolf Brigade ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Illang: The Wolf Brigade herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Illang: The Wolf Brigade er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Illang: The Wolf Brigade stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar