Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Illang: The Wolf Brigade

Illang: The Wolf Brigade

19/10/2018 | Flixfilm

Illang: The Wolf Brigade på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktion: Jee-woon Kim
Skuespillere: Dong-won Gang, Han Hyo-joo, Jung Woo-sung
Spilletid: 139 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 5.9

Handling: I 2029 kæmper politiets specialenhed Illang mod en terroristgruppe, der er imod genforening af de to Koreaer. Men en anden fjende lurer måske i nærheden.

Illang: The Wolf Brigade havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Illang: The Wolf Brigade på YouTube.Se Illang: The Wolf Brigade på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Illang: The Wolf Brigade ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Illang: The Wolf Brigade stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Illang: The Wolf Brigade, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Illang: The Wolf Brigade er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar