Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Illang: The Wolf Brigade

Illang: The Wolf Brigade

19/10/2018 | Flixfilm

Se Illang: The Wolf Brigade på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I 2029 kæmper politiets specialenhed Illang mod en terroristgruppe, der er imod genforening af de to Koreaer. Men en anden fjende lurer måske i nærheden.Se Illang: The Wolf Brigade på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Illang: The Wolf Brigade havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Illang: The Wolf Brigade ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Illang: The Wolf Brigade:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Illang: The Wolf Brigade er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Illang: The Wolf Brigade stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar