Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Illegal Woman

Illegal Woman

11/05/2021 | Flixfilm

Illegal Woman på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Ramon Térmens
Skuespillere: Daniel Faraldo, Isak Férriz, Yolanda Sey
Spilletid: 119 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, Catalan
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En immigrationsadvokat og en nigeriansk kvinde, der er offer for en korruptionsring, prøver at opklare, hvad der ligger bag et mistænkeligt dødsfald i et asylcenter.

Illegal Woman (Ulovlig kvinde) havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Illegal Woman på YouTube.Se Illegal Woman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Illegal Woman (Ulovlig kvinde) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Illegal Woman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Illegal Woman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Illegal Woman (Ulovlig kvinde) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar