Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Illegal

01/06/2016 | Flixfilm

Illegal på Netflix

Produktionsår: 1955
Genre: Crime, Drama, Film-Noir
Instruktion: Lewis Allen
Skuespillere: Edward G. Robinson, Nina Foch, Hugh Marlowe
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Hendes datter lider af en sjælden form for epilepsi, og Katiele prøver desperat at få fat i det eneste, der kan give lindring: et stof udvundet af marihuana.

Illegal havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Illegal på YouTube.Se Illegal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Illegal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Illegal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Illegal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Illegal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar