Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Illegal

01/06/2016 | Flixfilm

Se Illegal på Netflix

Indspilningsår: 1955
Genre: Crime, Drama, Film-Noir, Thriller
Instruktør: Lewis Allen
Skuespillere: Edward G. Robinson, Nina Foch, Hugh Marlowe, Jayne Mansfield
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Hendes datter lider af en sjælden form for epilepsi, og Katiele prøver desperat at få fat i det eneste, der kan give lindring: et stof udvundet af marihuana.


Se Illegal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIllegal havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Illegal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Illegal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Illegal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Illegal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar