Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ils sont fous ces sorciers

Ils sont fous ces sorciers

26/03/2022 | Flixfilm

Ils sont fous ces sorciers på Netflix

Produktionsår: 1978
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktion: Georges Lautner
Skuespillere: Jean Lefebvre, Henri Guybet, Julien Guiomar
Spilletid: 92 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.3

Handling: To parisere udviser respektløshed over for en totempæl i Mauritius og må nu tage imod gudernes strenge straf – og vende den til deres fordel.

Ils sont fous ces sorciers havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ils sont fous ces sorciers på YouTube.Se Ils sont fous ces sorciers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ils sont fous ces sorciers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ils sont fous ces sorciers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ils sont fous ces sorciers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ils sont fous ces sorciers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar