Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Iluzija

24/08/2022 | Flixfilm

Iluzija på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Drama
Instruktion: Svetozar Ristovski
Skuespillere: Vlado Jovanovski, Marko Kovacevic, Jordanco Cevrevski
Spilletid: 107 min
Land: North Macedonia
Sprog: Macedonian, Albanian
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I en verden af brutale bøller og fraværende forældre finder en 13-årig dreng trøst i sine skriverier – indtil en mystisk soldat lærer ham noget nyt.Se Iluzija på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Iluzija havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Iluzija på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Iluzija ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iluzija stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iluzija, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iluzija er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar