Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I’m All Right Jack

I’m All Right Jack

25/04/2022 | Flixfilm

I’m All Right Jack på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En aristokrat tager et job som fabriksarbejder og kommer i klemme mellem en barsk fagforeningsmand og sin pengegriske onkel.

I’m All Right Jack havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I’m All Right Jack på YouTube.Se I’m All Right Jack på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om I’m All Right Jack ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I’m All Right Jack stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I’m All Right Jack, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I’m All Right Jack er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar