Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I’m Brent Morin

I’m Brent Morin

01/12/2015 | Ingen kommentarer

Se I’m Brent Morin på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: George Lucas
Skuespillere: Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman, Jake Lloyd
Spilletid: 136 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Det er umuligt ikke at grine, når Brent Morin fortæller om pubertetens lidelser, og dengang en pige droppede ham til fordel for en tryllekunstner i dette soloshow.


Se I’m Brent Morin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I’m Brent Morin havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I’m Brent Morin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I’m Brent Morin herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I’m Brent Morin er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I’m Brent Morin stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar