Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I’m Brent Morin

I’m Brent Morin

01/12/2015 | Flixfilm

I’m Brent Morin på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: George Lucas
Skuespillere: Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman
Spilletid: 136 min
Land: United States
Sprog: English, Sanskrit
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Det er umuligt ikke at grine, når Brent Morin fortæller om pubertetens lidelser, og dengang en pige droppede ham til fordel for en tryllekunstner i dette soloshow.

I’m Brent Morin havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I’m Brent Morin på YouTube.Se I’m Brent Morin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I’m Brent Morin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I’m Brent Morin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I’m Brent Morin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I’m Brent Morin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar