Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Im – Infinita come lo spazio

Im – Infinita come lo spazio

04/08/2021 | Flixfilm

Im – Infinita come lo spazio på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: Uwe Boll
Skuespillere: Steffen Mennekes, Radost Bokel, Imad Mardnli
Spilletid: 80 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 3.1

Handling: I en sneklædt by er 17-årige Jessica fanget mellem fantasi og virkelighed, mens hun navigerer i et virvar af følelser, begivenheder, problemer i familien og i skolen.

Im – Infinita come lo spazio havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Im – Infinita come lo spazio på YouTube.Se Im – Infinita come lo spazio på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Im – Infinita come lo spazio ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Im – Infinita come lo spazio stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Im – Infinita come lo spazio, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Im – Infinita come lo spazio er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Im – Infinita come lo spazio

  1. D.J. - kl. 19:29, 09-08-2021:

    Jeres oplysninger om I’m Endless Like the Space er vist stjålet fra The Phantom Menace.

Skriv kommentar