Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I’m in Love with a Church Girl

I’m in Love with a Church Girl

01/10/2017 | Flixfilm

Se I’m in Love with a Church Girl på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: George Lucas
Skuespillere: Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman, Jake Lloyd
Spilletid: 136 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da en barsk tidligere pusher falder for en smuk, men stærkt troende kvinde, fører deres gensidige tiltrækning dem begge ud på en uforudsigelig vej.


Se I’m in Love with a Church Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI’m in Love with a Church Girl havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I’m in Love with a Church Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I’m in Love with a Church Girl herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I’m in Love with a Church Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I’m in Love with a Church Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar