Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I’m in Love with My Car

I’m in Love with My Car

08/05/2022 | Flixfilm

I’m in Love with My Car på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar giver et indblik i, hvordan bilindustrien har formet det moderne samfund, og undersøger bilers langtidseffekt på menneskets fem sanser.

I’m in Love with My Car havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I’m in Love with My Car på YouTube.Se I’m in Love with My Car på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I’m in Love with My Car ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I’m in Love with My Car stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I’m in Love with My Car, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I’m in Love with My Car er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar