Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I’m No Longer Here

I’m No Longer Here

27/05/2020 | Flixfilm

I’m No Longer Here på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: J Blakeson
Skuespillere: Rosamund Pike, Peter Dinklage, Eiza González
Spilletid: 118 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En frygtelig misforståelse med en lokal bande sender den 17-årige Ulises, som er leder af en gruppe, der er vilde med cumbiamusik, over grænsen for at redde sit liv.

I’m No Longer Here (Jeg er her ikke længere) havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I’m No Longer Here på YouTube.Se I’m No Longer Here på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om I’m No Longer Here (Jeg er her ikke længere) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I’m No Longer Here stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I’m No Longer Here, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I’m No Longer Here (Jeg er her ikke længere) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar