Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I’m No Longer Here

I’m No Longer Here

27/05/2020 | Flixfilm

Se I’m No Longer Here på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sophia Lillis, Wyatt Oleff, Sofia Bryant, Kathleen Rose Perkins
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En frygtelig misforståelse med en lokal bande sender den 17-årige Ulises, som er leder af en gruppe, der er vilde med cumbiamusik, over grænsen for at redde sit liv.


Se I’m No Longer Here på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I’m No Longer Here (Jeg er her ikke længere) havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I’m No Longer Here (Jeg er her ikke længere) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til I’m No Longer Here:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I’m No Longer Here (Jeg er her ikke længere) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I’m No Longer Here stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar