Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I’m Not A Robot

I’m Not A Robot

28/09/2019 | Ingen kommentarer

Se I’m Not A Robot på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: George Lucas
Skuespillere: Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman, Jake Lloyd
Spilletid: 136 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Hovedaktionæren i en finansvirksomhed kan ikke tåle menneskelig kontakt, men hans afsondrede liv bliver forstyrret af en robot, som i virkeligheden er noget helt andet.


Se I’m Not A Robot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I’m Not A Robot (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I’m Not A Robot (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I’m Not A Robot herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I’m Not A Robot er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I’m Not A Robot (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar