Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I’m Not A Robot

I’m Not A Robot

28/09/2019 | Flixfilm

Se I’m Not A Robot på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: George Lucas
Skuespillere: Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman, Jake Lloyd
Spilletid: 136 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Hovedaktionæren i en finansvirksomhed kan ikke tåle menneskelig kontakt, men hans afsondrede liv bliver forstyrret af en robot, som i virkeligheden er noget helt andet.


Se I’m Not A Robot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI’m Not A Robot (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I’m Not A Robot (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I’m Not A Robot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I’m Not A Robot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I’m Not A Robot (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar