Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I’m Thinking of Ending Things

I’m Thinking of Ending Things

04/09/2020 | Flixfilm

Se I’m Thinking of Ending Things på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sophia Lillis, Wyatt Oleff, Sofia Bryant, Kathleen Rose Perkins
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Intet er, hvad det syner, da en kvinde har betænkeligheder ved sin nye kæreste og tager med ham på en roadtrip for at møde hans forældre på deres afsidesliggende gård.


Se I’m Thinking of Ending Things på Netflix

Anmeldelse: I'm Thinking of Ending Things

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I’m Thinking of Ending Things havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I’m Thinking of Ending Things ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til I’m Thinking of Ending Things:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I’m Thinking of Ending Things er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I’m Thinking of Ending Things stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til I’m Thinking of Ending Things

  1. Nanna - kl. 09:21, 08-09-2020:

    Tror dog ikke denne film er instrueret af George Lucas som I skriver og ej heller er indspillet i 1999 med bl.a. Natalie Portman og Liam Neesen 😉

    Skriv kommentar