Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I’m with the Band: Nasty Cherry

I’m with the Band: Nasty Cherry

15/11/2019 | Flixfilm

I’m with the Band: Nasty Cherry på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: George Lucas
Skuespillere: Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman
Spilletid: 136 min
Land: United States
Sprog: English, Sanskrit
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I en intim dokuserie uden filter finder popstjernementor Charli XCX ud af, hvad det kræver at danne − og opløse − et sejt rockband bestående af piger.

I’m with the Band: Nasty Cherry (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I’m with the Band: Nasty Cherry på YouTube.Se I’m with the Band: Nasty Cherry på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I’m with the Band: Nasty Cherry (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I’m with the Band: Nasty Cherry (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I’m with the Band: Nasty Cherry, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I’m with the Band: Nasty Cherry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar