Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I’m with the Band: Nasty Cherry

I’m with the Band: Nasty Cherry

15/11/2019 | Flixfilm

Se I’m with the Band: Nasty Cherry på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: George Lucas
Skuespillere: Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman, Jake Lloyd
Spilletid: 136 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I en intim dokuserie uden filter finder popstjernementor Charli XCX ud af, hvad det kræver at danne − og opløse − et sejt rockband bestående af piger.Se I’m with the Band: Nasty Cherry på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I’m with the Band: Nasty Cherry (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I’m with the Band: Nasty Cherry (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til I’m with the Band: Nasty Cherry:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I’m with the Band: Nasty Cherry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I’m with the Band: Nasty Cherry (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar