Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Imagine Me & You

Imagine Me & You

01/04/2015 | Ingen kommentarer

Se Imagine Me & You på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Short, Drama
Instruktør: Michael Cox
Skuespillere: N/A
Spilletid: 8 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: I denne skæve, romantiske komedie bliver en vordende brud dybt forelsket. Det er bare ikke i gommen, men i en smuk kvinde, som er med til brylluppet.


Se Imagine Me & You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Imagine Me & You havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Imagine Me & You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Imagine Me & You herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Imagine Me & You er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Imagine Me & You stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar