Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Imagine That

Imagine That

01/12/2019 | Flixfilm

Imagine That på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Karey Kirkpatrick
Skuespillere: Eddie Murphy, Thomas Haden Church, Yara Shahidi
Spilletid: 107 min
Land: United States, Germany, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Problemerne tårner sig op for en forretningsmand, men da han finder en indgang til sin datters fantasiverden, begynder han at finde løsninger.

Imagine That havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Imagine That på YouTube.Se Imagine That på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Imagine That ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Imagine That stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Imagine That, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Imagine That er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar