Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Imagine That

Imagine That

01/12/2019 | Flixfilm

Se Imagine That på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Karey Kirkpatrick
Skuespillere: Eddie Murphy, Thomas Haden Church, Yara Shahidi, Ronny Cox
Spilletid: 107 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Problemerne tårner sig op for en forretningsmand, men da han finder en indgang til sin datters fantasiverden, begynder han at finde løsninger.Se Imagine That på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Imagine That havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Imagine That ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Imagine That:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Imagine That er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Imagine That stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar