Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Imborrable

Imborrable

08/08/2022 | Flixfilm

Imborrable på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Jorge Rivera
Skuespillere: Elias Eliot, Niels Paridon, Jorge Rivera
Spilletid: 70 min
Land: Spain, Denmark
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentar udforsker den sande historie om en kortfilm, der aldrig blev lavet færdig. En kortfilm som mange mener er forbandet.

Imborrable havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Imborrable på YouTube.Se Imborrable på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Imborrable ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Imborrable stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Imborrable, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Imborrable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar