Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Immigration Nation

Immigration Nation

03/08/2020 | Flixfilm

Se Immigration Nation på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Denne dokumentarserie går tæt på immigration i dagens USA via hidtil uset adgang til immigrationsmyndighedernes arbejdsproces og med bevægende portrætter af immigranter.


Se Immigration Nation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Immigration Nation (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Immigration Nation (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Immigration Nation:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Immigration Nation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Immigration Nation (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar