Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Immortals

Immortals

08/03/2019 | Flixfilm

Se Immortals på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç
Spilletid: 60 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Mia er et menneske, der er blevet vampyr, og hun er opsat på at få hævn over den skruppelløse vampyrleder Dmitry, som leder efter en genstand, der gør ejeren udødelig.

Immortals (Yasamayanlar) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Immortals på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Immortals (Yasamayanlar) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Immortals (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Immortals, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Immortals (Yasamayanlar) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar