Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Immortals

Immortals

08/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Immortals på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç
Spilletid: 60 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Mia er et menneske, der er blevet vampyr, og hun er opsat på at få hævn over den skruppelløse vampyrleder Dmitry, som leder efter en genstand, der gør ejeren udødelig.


Se Immortals på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Immortals (Yasamayanlar) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Immortals (Yasamayanlar) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Immortals herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Immortals (Yasamayanlar) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Immortals (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar