Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Immortals

Immortals

08/03/2019 | Flixfilm

Immortals på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu
Spilletid: 60 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Mia er et menneske, der er blevet vampyr, og hun er opsat på at få hævn over den skruppelløse vampyrleder Dmitry, som leder efter en genstand, der gør ejeren udødelig.

Immortals (Yasamayanlar) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Immortals på YouTube.Se Immortals på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Immortals (Yasamayanlar) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Immortals (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Immortals, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Immortals (Yasamayanlar) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar