Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Immortals

Immortals

01/01/2016 | Flixfilm

Se Immortals på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Tarsem Singh
Skuespillere: Henry Cavill, Mickey Rourke, Stephen Dorff, Freida Pinto
Spilletid: 110 min
Land: USA, Canada, UK
Sprog: English, Greek
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: I det gamle Grækenland udpeger guderne Theseus til at kæmpe mod en konge, der lægger skumle planer med de blodtørstige titanere.


Se Immortals på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkImmortals havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Immortals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Immortals:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Immortals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Immortals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar