Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Immortals

Immortals

15/11/2020 | Flixfilm

Immortals på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktion: Tarsem Singh
Skuespillere: Henry Cavill, Mickey Rourke, John Hurt
Spilletid: 110 min
Land: United States, Canada, United Kingdom
Sprog: English, Greek
IMDb-karakter: 6.0

Handling: I det gamle Grækenland udpeger guderne Theseus til at kæmpe mod en konge, der lægger skumle planer med de blodtørstige titanere.

Immortals havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Immortals på YouTube.Se Immortals på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Immortals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Immortals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Immortals, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Immortals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar