Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Imperial Dreams

Imperial Dreams

03/02/2017 | Flixfilm

Imperial Dreams på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama
Instruktion: Malik Vitthal
Skuespillere: John Boyega, Rotimi, Glenn Plummer
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En ung far vender hjem fra fængslet og er ivrig efter at tage sig af sin søn og blive forfatter. Men kriminalitet, fattigdom og et fejlfuldt system truer hans planer.

Imperial Dreams havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Imperial Dreams på YouTube.Se Imperial Dreams på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Imperial Dreams ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Imperial Dreams stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Imperial Dreams, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Imperial Dreams er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar