Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Imperial Dreams

Imperial Dreams

03/02/2017 | Flixfilm

Se Imperial Dreams på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Malik Vitthal
Skuespillere: John Boyega, Rotimi, Glenn Plummer, De'aundre Bonds
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En ung far vender hjem fra fængslet og er ivrig efter at tage sig af sin søn og blive forfatter. Men kriminalitet, fattigdom og et fejlfuldt system truer hans planer.


Se Imperial Dreams på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkImperial Dreams havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Imperial Dreams ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Imperial Dreams herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Imperial Dreams er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Imperial Dreams stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar