Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Imperial Dreams

Imperial Dreams

03/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Imperial Dreams på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Malik Vitthal
Skuespillere: John Boyega, Rotimi, Glenn Plummer, De'aundre Bonds
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: En ung far vender hjem fra fængslet og er ivrig efter at tage sig af sin søn og blive forfatter. Men kriminalitet, fattigdom og et fejlfuldt system truer hans planer.


Se Imperial Dreams på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Imperial Dreams havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Imperial Dreams ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Imperial Dreams herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Imperial Dreams er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Imperial Dreams stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar