Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Imperiets støv

Imperiets støv

19/04/2023 | Flixfilm

Imperiets støv på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens krigen raser, skriver en fange en besked til sin kone. Den går fra hånd til hånd indtil 20 år senere, hvor indholdets hemmeligheder afsløres.Se Imperiets støv på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Imperiets støv havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Imperiets støv på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Imperiets støv ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Imperiets støv stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Imperiets støv, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Imperiets støv er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar