Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Imponerende stjerneparade i sci-fi-komedien ‘Don’t Look Up’

Imponerende stjerneparade i sci-fi-komedien ‘Don’t Look Up’

16/10/2020 | Flixfilm

Imponerende stjerneparade i sci fi komedien Dont Look UpNetflix har netop offentliggjort rollelisten til Adam McKays (‘Vice’, ‘The Big Short’) kommende sci-fi-komedie ‘Don’t Look Up’, som får eksklusiv premiere på streamingtjenesten.

Man skal næste tilbage til ‘ Ocean’s Eleven’ 2006 for at finde en mere imponerende og stjernespækket rolleliste.

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill og Timothée Chalamet er netop bekræftet til bærende roller i ‘Don’t Look Up’, der handler om to lavtrangerende astronauter, som må tage på en større medie-tur for at advare verdens befolkning om en forestående asteroide, der vil ramme og udslette Jorden.

Foruden medvirker Himesh Patel, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry og Tomer Sisley.

Filmprojektet blev annonceret tilbage i februar hvor også Jennifer Lawrence blev bekræftet første gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hertil udtalte instruktør Adam McKay, som blandt andet tidligere har lavet ‘The Big Short’, ‘Vice’ og ‘Anchorman’;

“Jeg er så begejstret for at lave denne film med Jen Lawrence. Hun er hvad folk i det 17. århundrede plejede at kalde ‘et dynamittalent’ – Og det faktum, at Netflix ser denne film som en verdensomspændende komedie sætter baren højt for mig og mit team på en spændende og motiverende måde,” lyder det kækt fra instruktøren.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Optagelserne er endnu ikke begyndte og man kan derfor kun gisne om hvornår ‘Don’t Look Up’ vil kunne streames på Netflix, men der er ingen tvivl om at streamingtjenesten har et stærkt kort på hånden og vil markedsføre filmen intensivt. Det er derfor heller ikke udelukket af ‘Don’t Look Up’ vil kunne ses i de danske biografer når vi nærmere os premieredatoen.

Det var oprindelig planlagt, at ‘Don’t Look Up’ skulle være blevet filmet tidligere på året og frigivet inden årsskiftet, men det satte coronakrisen som bekendt en stopper for.
Skriv kommentar