Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Impossible… pas français

Impossible… pas français

25/05/2023 | Flixfilm

Impossible… pas français på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktion: Brad Bird
Skuespillere: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg
Spilletid: 132 min
Land: United States
Sprog: English, Russian, French, Arabic, Swedish
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Arbejdsløse brødre finder arbejde på et detektivbureau og bliver viklet ind i en tosset plan om at importere kemikalier til Frankrig under en transitstrejke.Se Impossible… pas français på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Impossible… pas français havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Impossible… pas français på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Impossible… pas français ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Impossible… pas français stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Impossible… pas français, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Impossible… pas français er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar