Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Impromptu

Impromptu

06/02/2014 | Flixfilm

Se Impromptu på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Biography, Comedy, Music, Romance
Instruktør: James Lapine
Skuespillere: Judy Davis, Hugh Grant, Mandy Patinkin, Bernadette Peters
Spilletid: 107 min
Land: UK, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Impromptu er den sjove og følsomme fortælling om, hvordan forfatteren George Sands og komponisten Chopin mødtes og udviklede et forhold.


Se Impromptu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkImpromptu havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Impromptu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Impromptu herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Impromptu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Impromptu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar