Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In a Valley of Violence

In a Valley of Violence

16/11/2021 | Flixfilm

In a Valley of Violence på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Western
Instruktion: Ti West
Skuespillere: Ethan Hawke, John Travolta, Taissa Farmiga
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da en stilfærdig vagabond bliver mødt med vold og mobning i en lille by, bliver han viklet ind i en hævntørstig kamp med den lokale marshal.

In a Valley of Violence havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In a Valley of Violence på YouTube.Se In a Valley of Violence på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om In a Valley of Violence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In a Valley of Violence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In a Valley of Violence, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In a Valley of Violence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar