Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Ala Vaikunthapurram

In Ala Vaikunthapurram

27/02/2020 | Flixfilm

In Ala Vaikunthapurram på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung mand, der blev udsat for hård kritik af sin far i sin barndom, bliver chokeret, da han finder ud af, at han som barn blev forbyttet med en millionærsøn.

In Ala Vaikunthapurram havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In Ala Vaikunthapurram på YouTube.Se In Ala Vaikunthapurram på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om In Ala Vaikunthapurram ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Ala Vaikunthapurram stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In Ala Vaikunthapurram, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In Ala Vaikunthapurram er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar