Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Ala Vaikunthapurram

In Ala Vaikunthapurram

27/02/2020 | Flixfilm

Se In Ala Vaikunthapurram på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ung mand, der blev udsat for hård kritik af sin far i sin barndom, bliver chokeret, da han finder ud af, at han som barn blev forbyttet med en millionærsøn.


Se In Ala Vaikunthapurram på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIn Ala Vaikunthapurram havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om In Ala Vaikunthapurram ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til In Ala Vaikunthapurram herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til In Ala Vaikunthapurram er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Ala Vaikunthapurram stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar